18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında "Sağlıklı Beslenme" teması ile Hastanemizde Stant Kuruldu.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında "Sağlıklı Beslenme" teması ile topluma yönelik sağlıklı yaşlanmaya ilişkin farkındalık faaliyetleri çerçevesinde hastanemizde stant kurulmuştur. Hastane Yönetiminin de katıldığı stantta sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapılıp sağlıklı ara öğünler ikram edilmiştir. Misafirlerimize sağlıklı yaşlanmanın sürdürebilirliği yalnızca tanı ve tedavi hizmetlerinin uygun ve etkili sunumuyla değil, aynı zamanda bireylerin bağımlılık yapıcı maddelerden ve alışkanlıklardan korunması, düzenli ve sağlıklı beslenmesi, uygun fiziksel egzersiz ve spor aktivitelerde bulunması, yaşlıların ve aile bireylerinin sağlıklı yaşlanma konusunda farkındalık sahibi olması hakkında bilgilendirmelerde bulunulup, broşür dağıtılmıştır.

• FOTO 8.JPG
  • FOTO 9 (2).JPG