Hastanemiz Eğitim salonunda "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri" dört grup halinde gerçekleştirildi.

Hastanemizde çalışanlara 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında düzenlenen ''Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" gereğince İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri verildi. Hastanemiz Eğitim salonunda dört grup halinde gerçekleştirilen eğitim programına; göreve yeni başlayan tüm çalışanlarımız dahil edildi.

On altı saatlik, ardışık iki gün halinde düzenlenen eğitimler, İş Yeri Hekimi Dr. Hava KOÇASLAN, İş Yeri Hekimi Dr. Ayşe Betül ÖZDEMİR, İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Kemal ŞENTÜRK ve İş Güvenliği Uzmanı Ünsal ONARICI tarafından verildi.

Çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş yeri temizliği ve düzeni, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, fiziksel risk etmenleri, biyolojik risk etmenleri, ilk yardım, hastalıklardan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, tütün ürünlerinin zararları ve pasif etkilenim, güvenlik ve sağlık işaretleri, İSG genel kuralları ve güvenlik kültürü gibi konularda bilgilerin aktarıldığı eğitim programının başında ve sonunda değerlendirme sınavı yapıldı.

Değerlendirme sınavında başarılı olan personele “Katılım Belgesi” düzenlendi.

• Foto 1.jpg
  • Foto 2.jpg