DENİZLİ VALİSİ SAYIN ALİ FUAT ATİK; TRSM ve BAHAR MERKEZİ DANIŞANLARININ YAPMIŞ OLDUKLARI RESİM ve EL SANATLARI KERMESİNE KATILIM GÖSTERDİ.

Denizli Valisi Sayın Ali Fuat Atik Denizli Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Toplum Ruh Sağlığı (TRSM) ve Bahar Merkezi danışanları tarafından hazırlanan  resim ve el sanatları kermesini ziyaret etti.
Denizli Devlet Hastanesi’nde düzenlenen kermese Denizli Valisi Sayın Ali Fuat Atik, Denizli Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Denizli Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Veysel Yanık, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kadriye Özer Bici, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticileri, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanları ve danışanları katıldı.
Kermesi gezen Vali Ali Fuat Atik, TRSM çalışanları ve danışanları ile sohbet ederek yapılan ürünler hakkında bilgi aldı. TRSM ve Bahar Merkezi danışanlarının hazırlamış olduğu ahşap boyamalar, yağlı boyamalar, seramikler, el örgüsü ürünler, takılar, yağlı boya tablo eserleri gibi çalışmalardan oluşan ürünler Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve protokol üyeleri tarafından tam not aldı.
  • berna hanım 2.jpg