İl Sağlık Müdürümüz, Denizli Valimiz Sn Ali Fuat Atik'e Tıp Bayramı Ziyaretinde Bulundu

Denizli Valimiz Sayın Ali Fuat Atik 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Mehmet Erkaleli, Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Alpaslan Alsoy, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. İlgin Revna Kaytan ile Merkezefendi İlçe Sağlık Müdürlüğü Verem Savaş Dispanserinde görevli Dr.Hatice Betül Abdüloğlu ve Müdürlüğümüzde görevli Sağlık Memuru İsmail Çoban’ı makamında kabul ederek tıp bayramlarını kutladı.

Valimiz Sayın Ali Fuat Atik, İl Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk başta olmak üzere ilimizdeki tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlarken, gece gündüz demeden fedakarca görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk ise pandemi sürecinde sağlık alanına her zaman desteğini esirgemeyen Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’e tüm sağlık çalışanları adına teşekkürlerini iletti. 14 Mart’ta Tıp Bayramı nedeniyle Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın katılımlarıyla; Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katıldıklarını belirten Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, bu etkinlikte; Merkezefendi İlçe Sağlık Müdürlüğü Verem Savaş Dispanserinde görevli Dr.Hatice Betül Abdüloğlu’nun İlimizi temsilen yılın hekimi ve Müdürlüğümüzde görevli Sağlık Memuru İsmail Çoban’nın yılın sağlık memuru seçildiğini ve belge ile ödüllendirildiklerini söyledi.

İlimizde başarılı ve özverili çalışmaları ile örnek olan ve fedakâr tüm sağlık çalışanlarımızı temsilen belge alan Dr.Hatice Betül Abdüloğlu meslekte 40. yılına, İsmail Çoban da meslekte 20. yılına girdiğini belirterek belge almanın gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

valilik-tip-bayrami-1jpg.pngvalilik-tip-bayrami-3jpg.pngvalilik-tip-bayrami-4jpg.png