Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
09 Ağustos 2023

Denizli Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi servisi, Yanık Ünitesi ve poliklinik hizmetleri uzun zamandır Denizli halkına hizmet vermektedir. Denizli Devlet Hastanesinde plastik cerrahi servisi B Blok 4.katta bulunmaktadır. Plastik cerrahi servisi olarak estetik operasyonlar, onarım operasyonları, yüz ve çene kırıklarının düzeltilmesi operasyonları yapılmaktadır.

Uzmanlarımız güncel bilgiler ve yenilikler ışığında hastalarımıza kaliteli hizmetler sunmaktadırlar. Hastanemizde her gün poliklinik hizmeti verilmektedir. Hastalarımız 182 randevu hattından randevu alarak beklemeden muayene olabilirler. Ayrıca sabahtan hastanemize gelen hastalarımıza 35 kişilik kontenjan dahilinde poliklinik sırası da verilmektedir. Muayene sırası beklemek istemeyen hastalarımızın 182'den randevu alıp gelmeleri gerekmektedir.

Plastik Cerrahi Servisi bir tanesi özel oda olmak üzere on dört yatak kapasitesine sahiptir. Özel olarak hazırlanmış hasta odalarında televizyon, buzdolabı, hasta yakını için yatak, tuvalet ve banyo bulunmaktadır.

Plastik cerrahi servisinde yapılan onarım operasyonları :

-Cilt kanseri olan veya ciltte kitlesi olan hastalardan kitlenin alınması ve onarılması(Vücuttaki benler ve deri değişiklikleri, cildiye doktorunun süpheli lezyon olarak değerlendirmesi halinde alınmaktadır. İsteğe bağlı vücuttan ben ve kitle eksizyonları estetik hizmete girer.)

-Kaza sonrası vucutta oluşan doku kayıplarının kapatılması

-Vücutta oluşan yaraların bakımı, takibi ve tedavisi

-Yara izlerinin azaltılması, hipertrofik skar tedavisi,

-Yanık tedavisi

-Yüz kırığı olan hastaların plak ve vida ile kırıklarının onarımı

-Meme kanseri sonrasında memesi alınan hastalara kendi dokusu ve protez ile meme yapılması.

-Migren Cerrahisi

Plastik cerrahi servisinde yapılan estetik operasyonlar:

-Burun Estetiği (Kapalı ve Açık Rinoplasti)

-Yüz ve Boyun Germe, Gıdı alınması

-Üst ve Alt Göz kapağı estetiği, orta yüz germe

-Meme büyütme, meme dikleştirme, bayanlara reduksiyon mamoplasti (meme küçültme), jinekomasti (erkek memesi küçültme)

-Kol ve Bacak Germe

-Yağ alma (liposuction) ve yağ doldurma (Şakak kemiklerinin belirginleşmesi, yüzde ve vücutta çukur bölgelerin doldurulması, kontur belirginleştirilmesi)

-Karın germe (abdominoplasti)

-PRP, Mezoterapi, Roller uygulaması