Hemşirelik Ve Ebelik Haftası Kutlu Olsun
14 Mayıs 2024

Denizli Devlet Hastanesi olarak düzenlediğimiz  Hemşirelik ve Ebelik Haftası Programı, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi ÖZKAN, Denizli İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Berna ÖZTÜRK, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yard. Doç. Dr. Elif ULUDAĞ, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum-Kadın Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Sinem GÖRAL TÜRKCÜ, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum-Kadın Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Öğr. Gör. Dr. Okan VARDAR’ ın ve Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet ERKALELİ, Başhekim Yardımcıları Dr. Şakir SARIKAYA, Uzm. Dr. Zühre ALPUA, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurcan DAMACI ve Yardımcıları Zahide KÜÇÜKER, Hülya AKDURU’ nun katılımıyla coşkuyla kutlanmaya başlamıştır.

• Hemşirelik haftası