26 Ekim Hasta Hakları Günü
07 Aralık 2023

Denizli Devlet Hastanesi Hasta Hakları Birimi tarafından  26 Ekim Hasta Hakları Gününde, Hasta Hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla;

Sağlık hizmet sunucusunda yatan hastalar ve hasta yakınları ile ayaktan sağlık hizmeti alan hasta ve hasta yakınlarına Hasta Hakları ve Sorumlulukları ile ilgili bilgilendirmelerin yapılması amacıyla  poliklinik girişine Hasta Hakları standı kuruldu. Hastanemize müracaat eden hasta ve yakınlarına Hasta Hakları ve Sorumluluklarını anlatan broşürler dağıtılıp,  yöneltilen sorular cevaplandırıldı.

Yatan hastalar, hastane yönetimi ve hasta hakları birimi ile birlikte bulundukları servislerde ziyaret edilip Hasta Hakları Ve Sorumluluklarını anlatan broşürler dağıtıldı. Hasta Hakları Ve Sorumlulukları konusunda farkındalık oluşturulup, hasta hakları birimine başvuru yöntemleri anlatıldı.

Hastanemizde sağlık çalışanlarına yönelik çevrimiçi eğitimler düzenlendi.

• DSC_3114.JPG
  • DSC_3096.JPG