"II. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı”Sertifika Töreni Yapıldı..

Sertifikalı Eğitim Programları Uygulama Eğitim Merkezi olan hastanemiz Program Sorumlusu  Aysel AYCAN direktörlüğünde  21 Haziran - 10 Ağustos 2021 tarihleri arasında "II. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını” tamamladı.

Amacı Sağlık alanında ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirmek, yoğun bakımda çalışan hemşirelere görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütecek bilgi, beceri ve tutumları kazandırmak olan sertifika programımızPandemi döneminde etkin mücadelenin nitelikli yoğun bakım ünitesi çalışanları ile olduğunu  bizlere bir kez daha gösterdi.

Denizli Devlet Hastanesi Uygulamalı Eğitim Merkezi olarak şimdiye kadar Türkiye geneli 124 kişi, ilimiz genelinde; 92 kursiyerimizi sertifikalandırdık.

Yoğun Bakım Hemşireliği:
  27 kişi (I. Dönem 12 , II Dönem 15 kişi)

Acil Hemşireliği : 11 kişi

Ameliyathane Hemşireliği : 44 kişi

Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği : 10 kişi

Kokteyl eşliğinde yapılan sertifika töreninde Personel Hizmetleri Başkanı Özgül ERTAN, Başhekim Yardımcısı Yeşim EDİRNE, Başhekim Yardımcısı Zühre ALPUA,  Bakım Hizmetleri Müdürü Güler ERDOĞAN CENGİZ, Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Zahide KÜÇÜKER  tarafından Eğitim Ekibimize emeklerinden dolayı teşekkür belgeleri ve kursiyerlerimize sertifikaları takdim edildi.

Denizli Devlet Hastanesi Eğitim Merkezi olarak hedefimiz bu eğitimlerin artarak devamı ve yoğun bakımlarda hedeflenen sayıda sertifikalı hemşire çalışmasını sağlamak.

“Kursiyerlerimize katılımları için teşekkür ediyor ve meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.”