ANNE VE ANNE ADAYLARI SERVİSTE ZİYARET EDİLEREK EMZİRMENİN ÖNEMİ ANLATILDI
07 Aralık 2023

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası dolayısıyla Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat ve Hastane Yönetimi tarafından Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette annelere, anne sütünün öneminden bahsedilerek hediyeler dağıtıldı.

1-7 Ekim Emzirme Haftası dolayısıyla Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Başkan Yardımcıları Dr. Firdevs Akbaş Vayvada ve Mehmet Burdurlu ile Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli , Başhekim Yardımsısı Uz.Dr. Birgül Çubukçu, Bakım Hizmetleri Müdürü Güler Erdoğan Cengiz ,Kadın Doğum Servisi’nde doğum yapan anneleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında tek tek annelere anne sütünün faydaları anlatılarak hediye dağıtıldı ve annelerin emzirme haftası kutlandı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, ziyarette annelere ilk altı ay boyunca bebeklere verilebilecek en önemli besinin anne sütü olduğuna vurgu yaparak anne sütünün bebeği enfeksiyonlardan koruduğunu söyledi.

144435,2jpg.jpg

144437,3jpg.jpg