AMATEM (Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi)
17 Nisan 2024

AMATEM (Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi) Klinikleri D blokta bulunmaktadır. AMATEM Kliniğimiz 16 yataklıdır. Kliniklerimizde 1 psikiyatri uzmanı, 1 çocuk psikiyatrisi, 1 psikolog, 1 sosyal hizmet uzmanı, 8 hemşire 4 güvenlik, 4 personel, 1 sekreter ile hizmet vermektedir. Kliniğimizde depresyon, akut ve kronik bozukluk, bipolar bozukluk, anksiyete bozuklukları, konversiyon bozuklukları, uyku bozuklukları, cinsel işlev bozuklukları, alkol ve madde kullanım bozuklukları, dikkat eksikliği, hiperaktivite bozuklukları, aile ve çift ilişki sorunları gibi konularda tedavi ve danışmanlık hizmetleri verilmektedir. Yatarak tedavi gören hastalara yönelik servis doktoru, psikolog ve hemşirelerimizin katılımında haftanın her günü “Günaydın Toplantısı”, salı günleri “Uğraş Terapisi” çarşamba günleri “Tatlı Çarşamba”, perşembe günleri “Sinema Günü”  etkinlikleri yapılmaktadır. 2007 yılından beri personel, hasta ve hasta yakınlarının katılımıyla geniş çaplı “Bahara Merhaba Şenlikleri” yapılmaktadır.