Neonatoloji (Yenidoğan Yoğun Bakım) Servisimiz Hastanemizde Hizmet vermeye Devam Etmektedir

Hayatımızın en hassas dönemi olan yenidoğan bebek dönemi hayatın ilk bir aylık kısmını kapsar. Neonatoloji (yenidoğan yoğun bakım) bölümünde, hayatın ilk bir ayı içinde görülen hastalıkların önlenmesi, bu dönemdeki hastalıkların en kısa zamanda teşhis edilmesi ve en uygun tedavilerinin yapılmasını sağlanmaktadır. Yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde erken ya da zamanında doğan hasta bebeklere en güncel ve etkin tedaviler uygulanarak ülkemizde yenidoğan bebek ölümlerini azaltmak, yaşayanların da sekelsiz olmalarını sağlamak amaçlanmaktadır.

Denizli Devlet Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi prematüre ve term yenidoğan bebeklerdeki hastalıkların ayırıcı tanı, tedavi ve izleminde güncel ve kanıta dayalı bilgiler ışığında yönetilmesini sağlayarak yenidoğan bebeklere sunulan sağlık hizmetlerinin standart ve yüksek kalitede olmasını hedeflemektedir.

NEONATOLOJİ UZMANI
DR.TANER ATILGAN