T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Denizli Devlet Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Denizliİl Sağlık Müdürlüğü Denizli Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 24/06/2020

HASTANE ZİYARET KURALLARI

• Hastanemiz ziyaret saatleri her gün
    13.00-14.00 ve 21.00-22.00 saatleri arasındadır.(Pandemi Sürecinden Dolayı Geçici Olarak Hastanemize Ziyaretçi Kabul Edilememektedir.)
    Bu saatler dışında çalışanlar haricinde servislere çıkmak kesinlikle yasaktır. Medikal Onkoloji, Radyasyon Onkoloji, Kardiyoloji ve Kalp Damar Servisi'nde yatan hastalar için akşam ziyaretleri yoktur.
  • Ziyaretçilerin hasta yataklarında oturmaları ve hasta eşyasını kullanmaları yasaktır.
  • On yaşından küçük, çocuk ziyaretçi kabul edilmez.
  • Hastalara dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek yasaktır. (Hekimin özel diyet önerdiği hastalar hariç) Ziyaretçiler tarafından getirilen her türlü gıda maddesi kapıda alıkonularak çıkarken sahibine iade edilir.
  • Hasta odalarına canlı çiçek alınmamaktadır.
  • Güvenlik çalışanlarımız bu kuralları uygulamak zorundadır. Lütfen ısrar etmeyiniz.
  • Herhangi bir istek veya öneriniz olursa 'Halkla İlişkiler Birimi'ndeki başhekim yardımcısı veya nöbetçi şefle görüşüp yardım isteyebilirsiniz.
  • Ziyaretçilerinizin hastane ziyaret kurallarına uyması; tedavilerin aksamaması, hasta mahremiyeti ve servisin temiz tutulabilmesi açısından son derece önemlidir.