10-16 MART PULMONER REHABiLiTASYON HAFTASI

10-16 MART PULMONER REHABiLiTASYON HAFTASI

Denizli Devlet Hastanesi poliklinik katında Pulmoner Rehabilitasyon Haftası dolayısıyla kurulan standda; hastane fizyoterapistleri Nezahat Akın ve Şengül Şen Tekin tarafından Pulmoner Rehabilitasyonun önemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kimler pulmoner rehabilitasyona başvurabilir?

Yolda yürürken, merdiven inip çıkarken ya da günlük işlerinizi yaparken çabuk yoruluyor, nefes nefese kalıyor, herhangi bir akciğer ya da kalp probleminiz varsa size iyi gelecek tedavilerden biri de Pulmoner Rehabilitasyondur.

Pulmoner Rehabilitasyona nasıl başvuru yapılabilir?

Pulmoner Rehabilitasyon hizmetinden yararlanmak isteyen kişilerin öncelikle Kardiyoloji veya Gögüs Hastalıkları Polikliniğine başvurmaları, doktor gerekli tetkikleri yaptıktan sonra hasta için uygunsa Kardio- Pulmoner Polikliniğine sevkinin olması gerekmektedir. Denizli Devlet Hastanesi  bu hizmeti ücretsiz olarak vermektedir.

pulm.reh (1).jpg

pulm.reh (4).jpg